Engcon introduce un nou graifer de sortare pentru mini-excavatoare

MEq
By MEq octombrie 27, 2018 23:41

Engcon introduce un nou graifer de sortare pentru mini-excavatoare

Engcon a anunțat lansarea unui nou atașament, graiferul de sortare SK02 de dimensiuni mici. Noul graifer cântărește 109 kg, ceea ce îl face potrivit pentru miniexcavatoare, în categoria 1,5 – 3 t. SK02 are o lățime de 400 mm și o forță maximă la apucare de 5,7 kN.

Ca la majoritatea uneltelor hidraulice Engcon, suportul de cuplare este atașat prin șuruburi și astfel ușor de adaptat la tipul de prindere al excavatorului purtător. SK02 are, de asemenea, lame de tăiere prinse în șuruburi, este pregătit pentru instalarea dinților de excavare și poate fi livrat și cu laturi etanșe/închise pentru utilizarea sub formă de cupă de transfer.

În ultimii ani, Engcon a investit foarte mult în extinderea portofoliului său de accesorii, iar astăzi este unul dintre principalii jucători de pe piață în dezvoltarea și producția de unelte pentru excavatoare de până la 33 de tone.
„Ne-am angajat să oferim cele mai bune și mai exigente unelte care pot fi atașate unui rotor basculant. Noul nostru graifer de sortare răspunde nevoilor clienților”, a afirmat Johan Johansson, inginer proiectant la Engcon.

Prin intermediul rețelei de dealeri, Engcon produce și comercializează rotoare basculante, cuple rapide, sistemele de control și unelte pentru excavatoare în Europa și Australia de 27 de ani, iar în America de Nord, de 11 ani.

MEq
By MEq octombrie 27, 2018 23:41

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest