Două noi excavatoare Takeuchi, în premieră mondială la Bauma 2019

MEq
By MEq aprilie 24, 2019 14:59

Două noi excavatoare Takeuchi, în premieră mondială la Bauma 2019

Takeuchi, împreună cu distribuitorul său german Schäfer au prezentat la Bauma 2019 cele mai noi modele și tehnologii ale constructorului japonez de utilaje pentru construcții. Vedetele standului au fost noile modele TB 220e, un excavator full-electric, și TB 370. In ultima perioadă, cele două excavatoare au fost subiectul cercetărilor și dezvoltării și nu au ma fost expuse până acum.

Modelul TB 370 vine în echiparea standard cu braț mono (opțional și cu braț din 2 piese), cabină înclinabilă, un ecran color tactil de 8″ și butoane de comandă, dar și un motor de 42,4 kW ce oferă performanțe superioare și o manevrare lejeră a atașamentelor. Fiind primul model din noua generație de utilaje Takeuchi, TB 370 are un interior complet nou, pentru o operare intuitivă, un monitor ce asigură o vizualizare de 270˚ în jurul mașinii și un dispozitiv de selectare a unghiului de operare a cupei, care îi permite operatorului să comute unghiul cupei între 125˚ și 195˚ fără a porni/opri utilajul.

TB 220e este ultimul model din gama de utilaje Takeuchi cu acumulatori litiu-ion. Constructorul japonez are o experiență consistentă în ceea ce privește excavatoarele cu acumulatori litiu-ion, lansând la Intermat 2006 primul excavator hidraulic complet electric din lume. TB 220e este dotat standard cu o baterie de 25 kW ce oferă mașinii aceleași performanțe ca versiunea diesel TB 216. Miniexcavatorul are o cabină încăpătoare, ce include joystick-uri de operare și un display multi-informativ.

„Takeuchi este încântat să expună la Bauma 2019. Este o oportunitate excelentă de a ne prezenta noile produse și de a face cunoștință vizitatorilor cu linia noastră de produse”, a declarat Akio Takeuchi, președintele Takeuchi. „Bauma ne oferă șansa de a ne conecta și a asculta solicitările clienților noștri, iar acest lucru este esențial pentru succesul nostru: feedback-ul primit îl încorporăm în fiecare produs Takeuchi pentru a asigura calitatea, performanța și valoarea de neegalat a produselor noastre.”

Fondată în 1963, compania Takeuchi a condus drumul în dezvoltarea de noi produse și, în 1971, a introdus primul excavator compact din lume. În 1986, Takeuchi a dezvoltat și lansat primul miniîncărcător compact pe șenile de cauciuc, ideal pentru operațiunile în terenuri accidentate – o altă premieră. Aceste două produse au transformat piața mondială a utilajelor pentru construcții.

MEq
By MEq aprilie 24, 2019 14:59

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest