Doosan expune la World of Concrete 2018 excavatorul DX140LCR-5 reduced-tail-swing

MEq
By MEq ianuarie 10, 2018 23:28

Doosan expune la World of Concrete 2018 excavatorul DX140LCR-5 reduced-tail-swing

Story Highlights

  • Doosan Construction Equipment va expune la World of Concrete (Las Vegas) excavatorul pe șenile DX140LCR-5 cu rază redusă de rotire

Related Articles

În perioada 23-26 ianuarie 2018, Doosan Construction Equipment va expune la World of Concrete (Las Vegas) excavatorul pe șenile DX140LCR-5 cu rază redusă de rotire. Utilajul va fi configurat cu un sistem de cuplă rapidă și un ciocan hidraulic, iar optional, cu șenile de cauciuc ce minimizează impactul asupra suprafețelor din beton.

Excavatorul DX140LCR-5 oferă o rază redusă de rotire, permițând operatorilor o mai mare flexibilitate atunci când spațiul de lucru este strâmt, însă fără a sacrifica performanțele mașinii. Excavatoarele Doosan DX140LCR-5 au un cadru extra-robust și o suprastructură armată. Utilajele vin standard cu elemente de legătură ale șenilelor sigilate și lubrifiante, iar bucșele și discurile rezistente la uzură sunt proiectate pentru fiabilitate și intervale lungi de service, crescând timpii de funcționare.

Display-ul standard LCD de 7 inch le permite operatorilor să monitorizeze parametrii excavatorului în timp ce vizualizează imagini de la camera spate sau cea laterală (opțională). Datele principale ale mașinii apar pe ecran lângă imaginea furnizată de camera video. Dacă e folosită si o cameră laterală, ecranul split (separat) permite vizualizarea simultană a ambelor imagini. Pentru a economisi combustibil, în condiții non-operaționale, funcția auto shutdown este standard. Operatorii pot configura timpul de inactivitate de la 3 la 60 de minute. Când este activată, funcția va opri motorul excavatorului la atingerea timpului de inactivitate prestabilit.

MEq
By MEq ianuarie 10, 2018 23:28