Dana a lansat la Intermat 2018 o nouă serie de trolii Brevini

MEq
By MEq mai 14, 2018 16:32

Dana a lansat la Intermat 2018 o nouă serie de trolii Brevini

La Intermat 2018, Dana Incorporated a anunțat o nouă serie de trolii Brevini de înaltă performanță pentru vehicule de construcții și de manipulare a materialelor, precum și pentru alte utilaje mobile și aplicații industriale staționare.

Fiecare troliu din această nouă serie are un motor cu piston compact și de mare viteză pentru o funcționare eficientă, gama oferind 13 mărimi diferite pentru a susține capacități de ridicare de la 990 kg până la 30 t. Seria de vinciuri are un design modular și va extinde gama actuală de produse Dana pentru aplicații industriale off-highway și staționare.

Având capacități de ridicare de la 8,5 t până la 16 t, primele patru trolii din noua serie sunt concepute pentru macarale pe șenile de dimensiuni medii și macarale pentru teren accidentat, fiind prezentate în aprilie la Intermat Paris – expoziția internațională pentru construcții civile și industriale.

„În aplicațiile de construcții, siguranța și performanța sunt întotdeauna priorități de vârf. Pentru a răspunde acestor nevoi, construim următoarea generație de vinciuri cu cele mai bune sisteme de siguranță, eficiență și control”, a declarat Aziz Aghili, președintele Dana Off-Highway Drive & Motion Technologies. „Oferta unică a companiei Dana include un sistem complet integrat care oferă utilizatorilor finali instrumentele necesare pentru a evita deteriorarea vinciului și a macaralei și, cel mai important, pentru protecția personalului de șantier.”

Troliile de dimensiuni mai mici din noua serie vor fi introduse în al patrulea trimestru al acestui an, în timp ce versiunile mai mari, pentru capacități de ridicare de la 22 t la 30 t vor fi disponibile în 2019. Vinciurile mari sunt proiectate pentru instalații de foraj și macaralele gantry pe roți (anvelope), pentru numeroase aplicații industriale staționare de foraj marin și off-shore. Vinciurile respectă standardele internaționale de siguranță pentru aceste aplicații.

MEq
By MEq mai 14, 2018 16:32

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest