CTL 272-18 este cea mai nouă macara turn cu braț înclinat de la Terex

MEq
By MEq septembrie 27, 2018 13:05

CTL 272-18 este cea mai nouă macara turn cu braț înclinat de la Terex

Punând accent pe importanța designului macaralelor din portofoliul său de echipamente, Terex Cranes introduce noua macara turn cu braț înclinat (luffing jib) Terex CTL 272-18, care are acum un braț cu 10% mai lung decât modelul similar din clasa precedentă. Noua macara Terex are o lungime maximă a brațului de 61 m, un moment de sarcină de 270 mt și o sarcină maximă la vârf de 2,6 t. Funcția unică Terex Power Plus poate crește temporar cu 10% momentul maxim de sarcină în condiții specifice și controlate (de ex., cu o dinamica redusă), oferind operatorului o capacitate suplimentară de ridicare.

Cele șapte configurații diferite de braț (de la 30 la 61 m) ale noii macarale Terex oferă o mare flexibilitate pentru o gamă largă de nevoi de șantier. Echipate cu o linie independentă de siguranță, toate segmentele de braț ale noii macarale CTL 272-18 oferă siguranță la înălțime, iar pasarelele galvanizate au o durată mare de viață. Contrabrațul de 5,8 m are mai multe unghiuri de lucru pentru a îndeplini condițiile exigente in-service & out-of-service.

Noul sistem de control regăsit pe CTL 272-18 oferă o setare eficientă a configurațiilor necesare de extindere a macaralei pentru a satisface o varietate de cerințe ale șantierului. Monitorul mare din cabină, de 18 cm (7 inch), cu ecran antistrălucire, afișează datele de operare și alertele de întreținere. Pe lângă funcția Terex Power Plus, Terex Power Match îi permite operatorului să aleagă între performanța operațională sau eficiența energetică, pentru a se adapta nevoilor de ridicare. Noua macara oferă posibilitatea de ridicare cu 1-4 linii de tragere, oferind flexibilitatea alegerii între viteza de ridicare cu sarcini mai ușoare sau puterea și preciziea la plasarea obiectelor mai grele. Funcția de auto-nivelare menține în mod automat aceeași înălțime a muflei cârligului în timpul înclinării brațului.

Întrucât asamblarea eficientă a macaralei este importantă, noua CTL 272-18 oferă o înălțime maximă liberă de 84,4 m. Designul flexibil al turnului poate fi configurat utilizând o combinație de segmente de turn de 1,9 m H20, 2,3 m HD23 și 2,32 m TS212, permițând clienților să gestioneze eficient inventarul secțiunilor din turn. Segmentele de turn dispun de scări de aluminiu și sunt optimizate pentru a fi ușor de transportat pe șantier.

Pe baza feedback-ului de la operatori, noua cabină Terex a macaralei turn cu braț înclinat CTL 272-18 ofera un spațiu de lucru confortabil, cu un scaun complet reglabil. Comenzile tip joystick au o lungime scurtă a cursei pentru a reduce mișcările brațelor și oboseala operatorului. Încălzirea și aerul condiționat ca dotări standard mențin cabina la o temperatură convenabilă, indiferent de sezon. Ferestrele mari oferă o vedere panoramică asupra șantierului. În cazul puțin probabil al spargerii unui geam în timpul operării, acesta poate fi înlocuit din interior.

Contrabrațul macaralei, cu troliurile și panoul electric ce acționează toate mișcările macaralei, sunt amplasate la nivelul cabinei pentru un acces convenabil. O macara de serviciu (tip derrick) situată pe contrabraț, cu o capacitate de ridicare de 1,25 t, poate ridica lejer diferite piese la nivelul brațului pentru activitățile de întreținere. Noua macara turn luffing-jib CTL 272-18 poate fi echipată cu mai multe opțiuni avansate care să ofere mai multă flexibilitate pentru configurația sa. De asemenea, este pregătită pentru instalarea și setarea sistemelor perimetrale și anti-coliziune, precum și a camerelor video. Modelul este compatibil cu următoarea generație de sisteme telematice Terex pentru macarale turn, care raportează direct la birou datele de operare și service.

MEq
By MEq septembrie 27, 2018 13:05

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest