Costuri mici de exploatare, versatilitate și ușurință în utilizare pentru ciocanele hidraulice Cat seria B

MEq
By MEq iunie 8, 2018 15:15

Costuri mici de exploatare, versatilitate și ușurință în utilizare pentru ciocanele hidraulice Cat seria B

Ciocanele hidraulice B de înaltă calitate, disponibile în versiunile „silenced” (silențioase) B4(s) și B6(s) și „non-silenced” (non-silențioase) B4 și B6, sunt proiectate pentru operarea de tipul „plug-and-play” cu o gamă de echipamente compacte, oferind o valoare optimă pe durata ciclului de viață.

Noile ciocane sunt potrivite pe utilaje precum: miniîncărcătoare pe roți și pe șenile, încărcătoare compacte pe șenile, miniexcavatoare hidraulice (cu mase operaționale de la 3 la 8 t) și buldoexcavatoare, putând lucra într-o gamă largă de aplicații de construcții și demolare ușoară, inclusiv lucrări de pregătire a șantierului, amenajare peisagistică, construcții ușoare și spargerea betonului. Ciocanele seria B utilizează un design simplu, care asigură fiabilitate, versatilitate, ușurință în utilizare și întreținere. Ca soluție-pachet, kit-urile hidraulice concepute de Caterpillar sunt oferite și se potrivesc cel mai bine utilajelor Cat, asigurându-le clienților un ciocan hidraulic cu un design și beneficii superioare.

Design
– Un design standard modular, simplu, fiabil, cu două părți mobile în piston și supapă.
– Suportul flat-top permite o rază de lucru compactă și oferă compatibilitate cu un set complet de brațe pentru a se potrivi cuplei preferate, cinematicii brațului sau dimensiunii utilajului.
Service la fața locului
– Bucșele pot fi înlocuite pe teren, iar bucșa inferioară poate fi rotită la 90 de grade pentru o performanță îmbunătățită la uzură.
– Setul de scule inclus conține kit-ul de încărcare, unsoarea (lubrifiantul) ciocanului și piesele de schimb.
– Carcasele sunt concepute pentru a ușura întreținerea de zi cu zi. Lubrifierea și controlul presiunii gazului sunt ușor accesibile când ciocanul este instalat pe utilaj.
Operarea cu gaz
– Ciclul de funcționare pe bază de gaz oferă o producție consistentă, de lungă durată.
Componentele principale
– Cilindrul, capul-spate, capul frontal, pistonul și scula sunt fabricate din materiale și în procese de înaltă calitate.
Carcasele
– Construcția foarte rezistentă a carcasei protejează împotriva ruperii și a uzurii.
Piston
– Pistonul transferă undele lungi de șoc în material; diametrele pistoanelor sunt dimensionate pentru un transfer maxim de energie; designul pistonului și finisajul suprafeței asigură o retenție superioară a uleiului și durabilitate.
Supapă de reglare a uleiului
– Supapa internă de control al uleiului prezintă o integritate structurală ridicată și o rată scăzută la defecțiuni
Suporturi de prindere
– Interschimbabilitate între modelele seriei H și B.

Tipurile de scule pentru ciocanele noi includ picon, vârf conic și plat (blunt), daltă (in montaj paralel și transversal), permițând ciocanului să se adapteze unei game largi de aplicații.

MEq
By MEq iunie 8, 2018 15:15

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest