Concasorul mobil cu impact Cobra 230, cel mai nou membru Evoquip

MEq
By MEq octombrie 11, 2017 16:25

Concasorul mobil cu impact Cobra 230, cel mai nou membru Evoquip

EvoQuip, marcă a Terex Corp., oferă un portofoliu larg de produse care se adresează nevoilor piețelor de utilaje compacte de concasare și sortare, lansând un nou produs în gama de concasoare mobile cu impact: Cobra 230. Noul model se pretează în diferite aplicații, inclusiv construcții & demolări, reciclare asfalt, cariere sau concasare, fiind un produs care poate spori profitabilitatea.

„Concasorul cu impact Cobra 230 este un utilaj care oferă productivitate de top, versatilitate de neegalat și o eficiență excelentă a consumului de combustibil. Timpii rapizi de instalare, operarea simplă și intuitivă și ușurința transportului fac ca acest utilaj să fie o soluție ideală pentru toate aplicațiile”, a spus Matt Dickson, EvoQuip, director de linie de produse.

Pe modelul Cobra 230 există o serie de caracteristici principale de design care asigură un flux optim de material în procesul de concasare. Pe măsură ce materialul se deplasează pe banda transportoare, de la alimentator prin camera de impact, fiecare secțiune devine mai largă, asigurând un debit nerestricționat. Cobra 230 folosește un sistem direct de antrenare, extrem de eficient, pentru acționarea concasorului cu impact. Aceasta și cele două șorțuri independente controlate hidraulic îi permit operatorului să optimizeze debitul de material și reducția, asigurând o bună eficiență a consumului de combustibil.

Procedurile de mentenanță nu au fost omise în proiectarea și dezvoltarea modelului Cobra 230. Punctele de acces la motor, sistemul hidraulic, punctele de service și de realimentare sunt toate la nivelul solului, înlesnind întreținerea. Dimensiunile compacte fac modelul Cobra 230 ușor de transportat și potrivit pentru lucrări în zone urbane.

MEq
By MEq octombrie 11, 2017 16:25