Caterpillar își completează gama de compactoare de asfalt articulate cu două noi modele

MEq
By MEq martie 12, 2018 14:48

Caterpillar își completează gama de compactoare de asfalt articulate cu două noi modele

Clienții așteaptă ca în gama de produse de compactare CAT să găsescă utilaje și servicii care să le crească eficiența și profitabilitatea, iar noile modele corespund din acest punct de vedere, fiind ușor de operat, transportat și întreținut.

Noile compactoare de asfalt articulate cu tambur pentru aplicații utilitare CB1.7 și CB1.8 folosesc o nomenclatură bazată pe masa lor – ce indică în tone masa operațională –, facilitând astfel pentru clienți aleagerea celui mai potrivit utilaj în funcție de nevoilor lor. Aceste noi modele oferă versatilitate excelentă în clasa de dimensiuni de la 1,7 până la 1,8 t. Aplicațiile tipice pentru care sunt destinate includ: piste de biciclete, curți, pavaje, locuri de parcare, căi de acces, centre urbane și lucrări de compactare lângă borduri/ trotuare/ parapeți.

Caracteristicile simple de operare includ comutatoare tip switch pentru activarea rapidă și ușoară a funcțiilor mașinii. Maneta mecanică de control al deplasării oferă o reacție rapidă pentru un control precis, în timp ce luminile cu LED de pe consolă simplifică operarea în condiții de lumină slabă.
Transportul de la un loc de muncă la altul este acum mai ușor. Opțiunea de ridicare dintr-un singur punct și designul rezistent al cârligului de prindere fac rapidă și ușoară ridicarea cilindrului compactor pe vehiculele de transport. Opțiunea de bară pliabilă ROPS reduce înălțimea de transport și îi permite utilajului să lucreze pe sub și în jurul structurilor mici de înălțime, când efectuează lucrări de compactare.
Sistemul vibrator cu amplitudine ridicată împreună cu cilindrii cu diametru mare și designul exclusiv excentric oferă o performanță excelentă de compactare. Cu activare automată și capacități de vibrare pe tamburul față sau pe ambii tamburi, utilajele asigură rezultate optime pe șantier.

Aceste noi modele sunt concepute pentru a se potrivi cu ușurință într-o flotă de închiriere. Funcția Product Link permite o monitorizare atentă, informând proprietarii despre amplasarea utilajului și nevoile de service. Panoul de control simplu și platforma spațioasă asigură confort operatorilor. Componentele rezistente și motorul eficient din punctul de vedere al consumului de combustibil maximizează timpii de disponibilitate și reduc costurile de operare pe durata de viață a utilajului.
Accesul complet la punctele de întreținere (la port-urile de drenare, de prelevare a probelor și la filtre) face ca service-ul să fie rapid și ușor. Intervalele lungi de întreținere pentru uleiul de motor și pentru tamburii vibratori mențin utilajele pe șantier un timp mai îndelungat, pentru operativitate optimă.

MEq
By MEq martie 12, 2018 14:48