BKT, la debutul său la Automechanika 2018

MEq
By MEq septembrie 11, 2018 13:40

BKT, la debutul său la Automechanika 2018

BKT debutează la Automechanika, Frankfurt, unul dintre cele mai importante târguri din lume ale sectorului autovehiculelor. O primă participare care va face impresie încă de la început. La standul multinaționalei indiene vor fi greu de trecut cu vederea mega-dumperul și tractorul mare din plexiglas, adevărate creații de inginerie, expuse împreună cu cele mai bune modele ale numeroaselor segmente reprezentative pentru gama Off-Highway.

„Automechanika de la Frankfurt reprezintă o nouă provocare pentru noi”, declară Lucia Salmaso, CEO al BKT Europe. „Suntem conștienți de faptul că luăm parte la o platformă de mare prestigiu și de mare interes pentru publicul internațional. Sperăm ca această plasare într-un cadru atât de important să ne permită să interceptăm și să dialogăm cu un nou public pentru a incrementa businessul și a identifica oportunități și spații de creștere. Chiar și la Frankfurt, vom fi prezenți în stilul ce ne caracterizează la târguri, convinși că ne vom lăsa amprenta ca întotdeauna”.

Cu siguranță, standul BKT nu va trece neobservat, fiind singurul spațiu care găzduiește un dumper gigant și un tractor mare, în întregime din plexiglas – două creații artistice, unite de structuri meticulos proiectate și reproduse. Dumperul (de 6,5 t, construit din foi de plexiglas, sculptate cu tehnologie laser) este o reproducere la scară 1:1 și este dotat cu șase anvelope EARTHMAX SR 45 M (dimensiunea 24.00 R 35), special proiectate pentru basculante cu șasiu rigid, deci trebuie să ofere cele mai bune prestații chiar și în cele mai dificile condiții de utilizare, iar pentru asta, sunt dotate cu o structură All Steel a carcasei, cu bandă de rulare cu clasă de profunzime E-4 și compoziție cut resistant și heat resistant. Acest amestec de elemente asigură o tracțiune excelentă și o mare rezistență chiar și pentru operațiuni de transport pe distanțe lungi.

Tractorul din plexiglas (de 1.500 kg) este echipat cu o anvelopă de ultimă generație: AGRIMAX V-FLECTO, în cele două dimensiuni, VF 710/60 R 42 NRO și VF 600/60 R 30 NRO. Proiectată pentru a pune în evidență prestațiile celor mai tehnologice tractoare, această anvelopă dispune de o combinație de caracteristici care o fac să fie unică: o compactare redusă a solului, costuri de operare mai mici, dublă utilizare, atât pe teren, cât și pe stradă, fără a fi necesară modificarea presiunii de umflare și un indice de sarcină mai mare (+40%) la aceeași presiune a unei anvelope standard cu aceeași dimensiune.

De asemenea, la stand vor expuse și anvelopele PORTMAX PM 93 și BK-LOADER 53. Prima este specifică transportului intermodal și este perfectă pentru echiparea transportoarelor de containere. Cu o rezistență deosebită, durabilă și cu un indice de sarcină ridicat, PORTMAX PM 93 transportă sarcini dintre cele mai grele și menține o stabilitate elevată. Nu în ultimul rând, oferă operatorilor o conducere mai confortabilă, fără derapări, reducând consumul de combustibil.

BK-LOADER 53 este prima anvelopă BKT specializată în operațiuni de recycling. Este echipată cu centuri de aramidă, cu un design special al benzii de rulare, pentru o stabilitate laterală optimală, și cu o bandă de rulare foarte adâncă ce garantează o rezistență extraordinară la uzură, la tăieturi și perforări. BK-Loader 53 se deosebește și prin proprietățile sale excelente de auto-curățare, prin aderența și tracțiunea excelente, atât pe suprafețe ude, cât și uscate.

Aceste produse reprezintă doar câteva dintre segmentele de aplicații în care operează compania, deoarece este imposibilă expunerea într-o singură vitrină a tuturor gamelor BKT, care, la ora actuală, dispune de unul dintre cele mai mari portofolii de produse din lume. Cu un design „deschis” și spațios, standul de la Automechanika este o invitație în lumea BKT

MEq
By MEq septembrie 11, 2018 13:40

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest