BKT, la a zecea aniversare a gamei Earthmax

MEq
By MEq iunie 7, 2018 10:01

BKT, la a zecea aniversare a gamei Earthmax

Earthmax, gama de anvelope radiale de la BKT, a ajuns în 2018 la a zecea aniversare. Proiectată pentru a favoriza o distribuție mai bună a sarcinilor pe sol pentru autobasculante, încărcătoare frontale, buldozere, autogredere și unele vehicule multifuncționale, reprezintă o piatră de hotar în istoria BKT, rezultatul unei gândiri continue la scară mare, al unei cercetări neobosite și al unei dorințe puternice de îmbunătățire, care să aducă idei și abordări noi pe piață. Un obiectiv important pentru multinaționala indiană care a știut să facă față situațiilor celor mai critice din sectorul OTR, lansând produse din ce în ce mai specializate și mai performante, capabile să reziste pe terenuri dificile, demonstrând o mare versatilitate și capacitate de lungă durată.

Toate modelele Earthmax au în comun structura All Steel care conferă o rezistență superioară carcasei și, prin urmare, o rezistență mai mare la agresiuni, cum ar fi perforările, tăieturile, uzura, căldura sau orice altă condiție adversă – caracteristici deosebit de importante în fața obstacolelor care ar putea expune anvelopele la riscuri grave de deteriorare.

Nu numai durabilitatea, ci și tracțiunea și stabilitatea, pentru deplasarea ușoară pe terenuri din șantiere mari, cariere și mine, sunt câteva dintre aspectele care reprezintă pe deplin toate cele douăzeci și cinci de modele care formează gama, disponibile, la rândul lor, în numeroase dimensiuni și versiuni. În toate aplicațiile diferite, anvelopa devine un element cheie pentru a valorifica la maximum și a optimiza funcționarea utilajului, pentru a-i permite să lucreze în mod excelent și în spații restrânse, la o viteză corespunzătoare, ținând cont de productivitate și de economiile de timp și carburant.

„Zece ani de succese pentru gama noastră Earthmax: siguranță, performanțe și calitate care au evoluat constant, căpătând, pas după pas, o semnificație enormă pentru istoria companiei noastre”, a afirmat Arvind Poddar, Președinte și CEO al Grupului BKT. “Trecutul, prezentul și viitorul nostru sunt concentrate în această gamă și, de aceea, sărbătorirea aniversării de astăzi înseamnă sublinierea acelor valori de inovație și progres care ne ghidează dintotdeauna compania.”

Îmbunătățirea calității produselor și implementarea ofertei de soluții reprezintă dintotdeauna obiectivul BKT. Tocmai de aceea compania nu își întrerupe parcursul și face din inovație o filosofie de lucru. Astăzi se află în linia întâi în producția de anvelope sustenabile datorită recentului acord încheiat cu una dintre principalele societăți de biotehnologie din S.U.A. În urma acestei colaborări, se vor crea, de fapt, amestecuri noi pe bază de TKS RUBBER, care va înlocui treptat cauciucul natural.

„Lucrăm la dezvoltarea de compuși cu performanțe ridicate, prin utilizarea nanomaterialelor, care asigură stabilitate termică și mecanică superioară. Câteva exemple ale acestei cercetări experimentale includ GRAFENE, NANO ARGILLA, NANOCELLULOSA și, în sfârșit, CARBON BLACK, pentru care BKT a creat de curând o fabrică pe aproximativ 8 ha în Bhuj. Un mare avantaj pentru gama noastră Earthmax, pregătită să privească în continuare înainte și să înfrunte noile provocări ale viitorului ca de obicei, cu pasiune și entuziasm”, a declarat Dilip Vaidya, Președinte și Director of Technology la BKT.

MEq
By MEq iunie 7, 2018 10:01

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest