Alianța Deere-Hitachi a împlinit 30 de ani

MEq
By MEq mai 31, 2018 23:57

Alianța Deere-Hitachi a împlinit 30 de ani

John Deere și Hitachi Construction Machinery sărbătoresc trei decenii de colaborare pe piețele americane sub denumirea Deere-Hitachi Construction Machinery Corporation. Folosind unități de producție comune, strategii de marketing integrat și aceleași canale de distribuție de componente, John Deere și Hitachi oferă clienților plus-valoare prin fabricarea de produse de înaltă calitate, susținute de o rețea robustă de distribuitori. Încă de la începutul operațiunilor ca societate mixtă în 1988, Deere-Hitachi a fabricat peste 55.000 de excavatoare hidraulice pentru piețele din America de Nord, Centrală și de Sud.

„Parteneriatul de 30 de ani Deere-Hitachi nu seamănă cu niciun alt joint-venture din industrie și este o dovadă a respectului și a dăruinței reciproce de lungă durată a echipelor noastre. Combinând forța tehnologică a excavatoarelor hidraulice Hitachi cu resursele și puterea mărcii John Deere de 180 de ani, producem excavatoare pentru cei mai buni clienți din lume”, a declarat Jon Chase, președintele Deere-Hitachi.

Ca urmare a unei relații ce datează din anii 1960, Hitachi Construction Machinery și Deere & Company au colaborat pentru a ajunge la un acord OEM (original equipment manufacturer) în 1983 pentru fabricarea de excavatoare pentru construcții. De atunci, au fost înființate trei societăți mixte cu unități de producție separate: Deere-Hitachi Construction Machinery Corporation, în Kernersville, N.C., SUA, în 1988; Deere-Hitachi Specialty Products (DHSP), în Langley, British Columbia, Canada, în 1998; și Deere-Hitachi Máquinas de Construção do Brasil S.A. (DHB), în Indaiatuba, São Paulo, Brazilia, în 2011.

Fabrica Deere-Hitachi de 93.000 mp din Kernersville, N.C. reunește cele mai recente inovații tehnologice și o forță de muncă foarte calificată de peste 800 de angajați pentru a produce cele mai bune modele de excavatoare din clasa 13-47 t. Unitatea de productie de ultimă oră utilizează materiale de înaltă calitate, roboți avansați pentru realizarea sudurilor, centre de prelucrare CNC, mașini de tăiat cu plasmă și macarale capabile să transporte sarcini de până la 22 t. Un sistem de fabricație ecologic combinat cu un proces riguros de asigurare a calității permit fabricii să producă utilaje la comandă, cu un timp rapid de comercializare.

Celelalte fabrici din Canada și Brazilia sunt specializate în producerea de utilaje pentru nevoile clienților regionali. Înființată în 1998, Deere-Hitachi Specialty Products din Langley, British Columbia, a fost prima fabrică din industrie ce producea excavatoare forestiere specializate, cu accent pe utilajele forestiere între 26-46 t capacitate. Deservind piețele din America Latină și America Centrală, Deere-Hitachi Brazil produce modele de excavatoare cu capacități între 13 și 35 t.

MEq
By MEq mai 31, 2018 23:57

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest