Acord de colaborare între Genesis Attachments și Steelwrist pentru livrarea de sisteme de cuplare automată SQ

MEq
By MEq aprilie 25, 2019 11:09

Acord de colaborare între Genesis Attachments și Steelwrist pentru livrarea de sisteme de cuplare automată SQ

Producătorul de unelte pentru demolări atașabile la excavatoare, Genesis Attachments, a semnat un acord de colaborare cu Steelwrist pentru furnizarea din fabrică a interfețelor automate de atașare directă. Acordul include posibilitatea ca Genesis Attachments să ofere la nivel global unelte de demolare Genesis cu interfață complet automată SQ. Sistemul Steelwrist SQ se încadrează în standardul industrial internațional S-type prin adăugarea cuplelor hidraulice complet automate.

Pe măsură ce cererea globală pentru sisteme automate de cuplare este în creștere rapidă, Genesis Attachments va oferi de acum înainte, direct din fabrică, unelte de lucru pentru demolare echipate cu plăci de adaptare SQ. Obiectivul este de a crește productivitatea și de a reduce timpii de inactivitate pentru utilizatorii finali, pe măsură ce interfața dintre uneltele de lucru și plăcile adaptorului poate fi realizată mai eficient odată cu optimizarea din fabrică a direcționării liniilor hidraulice (furtunului).

„Funcțiile de performanță, calitate și siguranță ale liniei de produse Steelwrist SQ se încadrează perfect în programul nostru de livrare. Vom putea oferi dealerilor și utilizatorilor noștri soluții complete și automate, iar distribuitorii noștri se vor putea concentra pe acordarea de suport pentru clienții finali, în loc să petreacă timp în atelier”, a spus Jeff Adams, vicepreședinte și director al Genesis Attachments.

„Obiectivul Steelwrist a fost dintotdeauna să aibă o relație strânsă cu producătorii de echipamente originale. Prin acest acord, facem un nou pas în această direcție și credem că ne potrivim cu o echipă excelentă și un brand de calitate precum Genesis. Acordăm un interes special cuplelor și adaptoarele de tip SQ și suntem acum bine poziționați în piață”, a spus Stefan Stockhaus, CEO al Steelwrist.

Cuplele rapide Steelwrist sunt recunoscute pentru caracteristicile lor de siguranță, precum Front Pin Lock, și designul lor robust din oțel turnat. Sistemele SQ sunt apreciate de clienți în principal pentru siguranța crescută și capacitatea de a schimba unealta de lucru hidraulică în doar câteva secunde, fără a coborî din cabină.

„Produsele Steelwrist SQ în combinație cu atașamentele pentru demolare Genesis se potrivesc perfectă. Tehnologia noastră QPlus permite fluxuri hidraulice mai mari, cu pierderi de presiune mai mici decât alte sisteme de pe piață. Avantajele combinate ale produselor Steelwrist și Genesis vor fi, cu siguranță, recunoscute de către clienții noștri”, a spus Toni Ylitalo, responsabil de produs SQ la Steelwrist.

MEq
By MEq aprilie 25, 2019 11:09

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest