Acces total cu noile platforme aeriene Hyva

MEq
By MEq martie 18, 2019 16:18

Acces total cu noile platforme aeriene Hyva

Hyva și-a extins portofoliul de soluții cu o gamă inovatoare de platforme aeriene montate pe autoșasiu, destinate atât piețelor europene, cât și celor non-euro. Nacelele de lucru la înălțime Hyva montate pe autoșasiu oferă accesul necesar pentru efectuarea unei varietăți de sarcini. Precizia, stabilitatea și eficiența lor facilitează lucrul sigur la înălțime.

Ele sunt utilizate în mod obișnuit pentru efectuarea lucrărilor de instalare, montare, fixare, reparare, întreținere și curățare într-o serie de aplicații și sectoare industriale, ce pot varia de la ridicarea materialelor pentru construcții până la fixarea de structuri metalice, curățarea structurilor înalte, a clădirilor și a utilajelor de mari dimensiuni sau întreținerea spațiilor verzi municipale.

Noua gamă cuprinde 30 de modele, disponibile în două linii de produs:
Aerial Telescopic (AT), cu înălțimi de operare între 15 și 28 m. Acestea sunt platforme pe autoșasiu cu braț telescopic, extensie telescopică și nacelă pivotantă.
Aerial Z Articulated (AZ), cu înălțimi de operare între 13 și 29 m. Acestea sunt platforme pe autoșasiu cu braț mono sau dublu articulat, extensie telescopică și nacelă pivotantă. Linia AZ este disponibilă și ca soluție mai compactă, montată pe pick-up.

Soluțiile sunt disponibile pentru piețele europene și noneuropene. Pentru Europa, platformele sunt instalate ca vehicule complete, gata de utilizare, pe șasiuri de vehicule (camioane) 3,5 tone. Pentru piețele non-euro, platformele sunt livrate sub formă de kit cu instrucțiuni de montare și sunt adaptabile cerințelor locale de camioane și piață.

„Noua linie de platforme aeriene reprezintă o altă etapă în construirea celui mai extins portofoliu de produse din industrie pentru soluții de ridicare și încărcare. Aceasta subliniază angajamentul companiei Hyva de a veni în sprijinul clienților noștri din întreaga lume, acoperind o gamă largă de aplicații și de nevoi ale pieței”, a declarat Davide Catellani, Line of Business Director Cranes.

MEq
By MEq martie 18, 2019 16:18

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest