6133 E – cea mai mare macara cu braț telescopic din gama Sennebogen

MEq
By MEq mai 7, 2019 18:39

6133 E – cea mai mare macara cu braț telescopic din gama Sennebogen

Sennebogen și-a extins linia de macarale telescopice cu un model de mare capacitate. Noul model 6133 E este o macara pe șenile cu braț telescopic cu o înălțime de 52 m și o sarcină maximă de lucru de până la 130 t. În ciuda dimensiunilor sale, este ușor de transportat datorită trenului de rulare telescopic și sistemului simplu de autoasamblare. Macaraua a putut fi văzută la standul Sennebogen, în cadrul târgului Bauma 2019.

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul macaralelor telescopice mobile și pe șenile, Sennebogen și-a creat un nume pe piața internațională. Cu o gamă largă de produse cu sarcini de operare de la 8 până la 120 t, Sennebogen acoperă o mare varietate de aplicații de lucru. Macaraua pe șenile telescopică, cu ale sale caracteristici pick & carry, ce fac posibil transportul sarcinilor mari pe șantiere grație trenului de rulare șenilat, devine din ce în ce mai populară în special datorită nivelului său ridicat de flexibilitate. Acum, producătorul bavarez a mai făcut un pas înainte prin extinderea portofoliului său cu un model de mare capacitate.

Noua macara Sennebogen 6133 (cu o sarcină utilă de 130 t) este o soluție interesantă pentru multe companii de închiriere și de construcții. Spre deosebire de sistemul de braț utilizat până în prezent, noua macara 6133 E este echipată cu un braț din 6 segmente. Așa cum se obișnuiește în industrie, elementele individuale se mișcă în cadrul unui sistem de cilindri. Rezultatul este o lungime maximă a brațului de 52 m. Înălțimea verticală poate fi extinsă până la 67 m folosind un braț prelungitor opțional de 15 m.

Noul model Sennebogen 6133 E este echipat cu un motor diesel de 194 kW Tier 5, două troliuri puternice de 125 kN și cabină Maxcab înclinabilă la 20 de grade. Trenul de rulare șenilat extensibil telescopic poate fi retras până la o lățime totală a utilajului sub 4 m, înlesnind transportul. Cu el extins, utilajul are o stabilitate excelentă și o bună manevrabilitate datorită lățimii de 6,30 m. Pentru companiile de închiriere, transportul este un avantaj deosebit de important. Cu ajutorul sistemului inovator de auto-asamblare al trenului de rulare telescopic Starlifter, utilajul poate fi instalat în câțiva pași, într-un timp scurt și fără necesitatea unei macarale auxiliare.

MEq
By MEq mai 7, 2019 18:39